Saturday, May 16, 2009

sukaneka @kampong





time aku datang pagi petang tuh aku tak semapt nak tengok kesudahan, siapa menang dan siapa plak yang dapat cabutan bertuah....heheheh aku pun main gak tapi kalah....bowling kelapa ....kekadang aktiviti gini buat semua orang bertambah erat ngan kenal mengenal almaklumlah semua sibuk nga kerja masing2...tapi ada gak urusetai hari tu datang tanya aku dari press mana...hahaha ...soalan lazim....aku senyum jer....siap ajak makan kat vip lagik....

8 comments:

SEekor NYAMUK said...

besss sukaneka kampung...

dimebag said...

haah jom a nak join

trolasz said...

saya msukkan header banner site ni dlm blog saya ye thank uu...http://diadola.synthasite.com

dimebag said...

haah aku main sama tapi kalah

Basikal Jepun said...

Jom singgah tengok barang dari Jepun..! http://jepunmari.blogspot.com have fun..matta ne!

RizanSaad said...

woit geng..dah lama aku tak terjah ko punya blog..apa mcm sekarang....sihat ka....?

Acai said...

dah lama kampung aku tak buat sukan..peruntukan kerajaan baru takde ah,hahaha..:) tahun ni nak buat ah..

dimebag said...

aku sibuk sangat kebelakangn nih...sorry rizan bini aku baru bersalin....dapat hero...khamis lepas