Friday, February 27, 2009

mandi pantai @family @ pantai mek mah

Aku beru lepas shoot video utk kahwin ...so...dalam perjalanan bini aku tel abng cepat balik terus ke pantai mek mah mandi pantai...aku pecut motor...dalam 15 minit jer terus sam pai tak nyempat2 bini aku nak cakap aku buang semua skali tinggal seluar aku jer terus terjun pantai...rindu beb dulu bujang lepas lecture jer hari khamis aku terus terjun pantai naik tak maghrib nasib baik ah...kalo tak kecut kulit tak mahunya naik aku hahahah....


Kebetulan plak hari nih semua cuti jadi penuh kat umah acara ni pun bukan nyer plan tergempar gitu jer....aku bukan minat main pan plan nih...kalo suprise nyer acara huh memang best giler....stunning beb....dah lah lama aku gian nak mandi pantai

Abang ipar aku pun kira sekepala gak terus terjun pantai apalagi bergalak sakan mengalahkan bebudak nasib baik la bini masing masing sporting dah tahu perangai laki ....ye la lalaki ni kalau dah jumpa permainan selamanya jadi budaj biar anak dah bertimbun pun...perangai budak tetap ada...heheheh

ni yang tak best nih mulanya takde sangat orang time tu orang kali gelama aje la yang ada...tetiba jer tak samoai setengah jam penuh kat pantai tuh...alamak..masing- masing tengah seksi...lantak lah dah terseksi pun hahahah...kira terlanjur lah nih...

bab nih paling best....kalo kat umah tentu tak buat di kata kat mertua aku buang tebiat..time nih anak sedara aku jadi mangsa ...di paksa tan pa rela jadi penguin pasir seksi ....heheh siap ada dada lak tuh...main tergelak makcik sebelah tengok...buruk perangai betullah....ada gak anak dara yang malu malu tengok ye lah.....kenapa yer....janji enjoy je lah....ehhhhh penguin nih bunting ker aper nampak boyot jer perut die...siap bimbang dada dah jadi merekah.....hahaha

Dimebag: benda cam nih kekadang patut ada dalam hidup kita maksud aku rekreasi gini..ko bleh ketawa tapi ad hadnya....at least utk ubat jiwa seminggu bekerja...cam aku ni ubat utk yang ke berapa bulan bekerja maklumlah freelancer cam aku mana ada cuti...ek...nasib baik bini aku yang boyot 5 bulan tu tak komplen....dia pun main air sama hek.....malu malu nak masuk air skali aku tarik masuk air basahkan baju baru tauuuu...hah mandi kooo

6 comments:

mattabak said...

menarik best2 aku sero nok bwk so bah gi keloh sini ...

dimebag said...

mari ah bowok bini mu skali mekbak

SEekor NYAMUK said...

sejujurnyerr..
aku benci ko..
sbb aku tak leh mandi pantai....

dimebag said...

heheheh aku pun x plan

mattabak said...

mandi pantai ni leceh sikit....sbb aku tok reti berenang...cumo part paling best dok tepi pantai main pasir tu yg best...plus aktiviti makan2....syok...kalau nak mandi dgn best aku suko pegi tmpt air terjun ...cari tempat air paras bwh idung...yeeeehaaaaa boleh mandi dgn gaya org reti berenang....

dimebag said...

dale laut mu bleh merangkak ore tak tahu heheh buat gaya reti berenang