Monday, January 19, 2009



On the move...
http://dimebag.fotopages.com

Ni masa dalam sibuk hujan nagan banjir hari tuuu...tetiba jer kami dengar siren bomba skekjap lepas tu...kereta bomba lajujer melintas depan kami . Kami yang kebetulan ada kat situ mula la sebok kejar bomba kami dapat gak maklumat yang katanya kilang roti terbakar. so apa lagi .. Sampai je kat sana kecewa ....rupanya tempat bakar roti tuh dah berasap short circuit, jadi kami pusing ah balik, kebetulan kat situ ada bebudak dok terjun main air kat sungai budor dekat pasar gok kapur....nak tak nak jadi le sasaran aku . masa tu jurnalis Berita harian dk sebok interview budak tuh...




Sheikh, mymaden ngan kambingX standby...tapi kecewa...x pe
lps tu pekena air nyior special kat komplek sekolah kota bharu





Jurnalis BH sebok dok interview bebudak mandi...
skop banjir ke akak oi.
.



handsome boy yang kena interview malu malu kucing...suruh terjun tanak

kalo tak dapat amik panning shot terjun tiruk.


DIMEBAG: best teringat masa kecik dapat main air bah......kalo tak pandai berenang jangan cuba2..tu carik nahas tuh...pandai berenang pun bleh lemas dik oi...kalo itik tak pe lah..

2 comments:

cadbury said...

sheikh meme otai...

dimebag said...

hahahah....sheikh aka a-ATOKKKK