Thursday, April 23, 2009

ish ish annnnn

annn buat hal lagik kami kebetulan nak pegi minum ....time nih lepas buat minor interior kedai my maden mymy bundle...kata an maksud MY tu ....shhhhh...MAT YANKEE....aku naik boring so annn nak hiburkan aku ......terus gi amik mask badut riang ria tepi jalan....aku amik peluang snap je laaaa....

ann dengan impian menggapai bulan

time nih annn dah naik angin berpeluh pakai mask.....al maklumlah ann dah buatkan kuiz tahap ke mymadenan..samaada ultra mymaden , tahap wak leman, ke tahap budak stesyen minyal mobil jalan long yunus....sessiapa yang menyertai kuiz tersebut dalam facebook pasti beroleh result masing masing...annn kasi pusing fakta mymaden hingga pusing...mymaden naik bingung pasti ada pembalasna kuiz seterusnya...hehehh.....ape pun kak yam jelly pasti terhibur...siapa kak yam jelly...tanya mymaden.....?



ann buat budak motor jadi girang malam nih berkali kali di hon kereta lalu lalang bagi ann hon sama ann lagi naik angin....mymaden dah tinggalkan kami....gilozzzzz katanya....potaghek.aku x sah cerita dah memang aku x peduli pun heheheh




last sekali an di kurniakan 3 tepung pelita, 3 kuih lapis satu bungkus nasik ke atas tahap kenaikan anginnya....alll on mumaden..mymaden belanja...
.


dmebag: sekali sekala buat aktiviti utk girangkan hati memang best.....ilang letih...hati jadi girang semangat lagi bertambah...aku beruntung punya group yang punya tahap kespontanan yang tinggi tak perlu create nak buat rancangan ape...ni kalo bini ku tahu nati di katanya gilozzz lagi laki aku...tapi dia supportive2 heheheh

4 comments:

ladyeena said...

alahai.. tiutnya... ehehehe

dimebag said...

dia montel....

mattabak said...

montel yg amat ... teman pemakanan abg ros...dgn makanan kegemaran adalah karipap keda ijey mok mosss...

dimebag said...

skali sebat 20 butir